fredag 10 maj 2013

One Direction - Stockholm

Ja var ska jag börja? One Direction var helt fantastiskt. En sån perfekt kväll som jag kommer minnas i resten av mitt liv. Kvällen jag såg dessa fem pojkar som betyder så mycket för otroligt många tonårstjejer, och pojkar.

Jag och Elin klev upp vid sex, klädde på oss, ett otroligt svårt klädval, och sedan tog vi cykeln till station. Därifrån gick bussen till Stockholm. Vi knäppte många bilder och hade det kul dem timmarna det tog.

I Stockholm gick vi på stan, hittade söta linnen som vi köpte. Ett som det stod geek på och ett som det stod nerd på. Vi var och åt på Pizzahut och sedan gick vi till teknikmagasinet. De visste direkt vad vi skulle fråga efter. Röda ljusstavar. Alla som skulle på konserten skulle ha röda ljusstavar på Little Things och Over Again.

Vi gick till stationen igen och bytte om till våra nya tröjor. Tog ett läskigt pendeltåg till Solna och gick mot Friends Arena. 
Där var det tjejer överallt. Alla envisades med att sitta i trappen medan vakterna sprang runt och sa att dem inte fick.

Det var några timmar kvar till insläpp så vi satte oss inne på Subway och laddade mobilen. Sen gick vi mot gate 2 för att vänta ett tag. När vi gick dit var det knappt någon där, men bara efter 20 minuter var det hundratals tjejer bakom oss och vi stod längst fram. Det blev fullt så vakterna släppte oss vidare till väskkontrollen. Då kommer Niall och Louis ut bara tio meter framför oss och åker skateboard och försöker säga något. Alla från de andra ingångarna spang mot oss, de klättrade på stängsel och betedde sig som djur. Sjukt egentligen.

Sedan släppte de in oss. Vi var nästan allra först in. Arenan var tom när vi kom in och tog oss till våran plats. När vi såg hur nära vi faktiskt var scenen med våra parkettbiljetter började vi nästan förstå vad det var vi skulle få se. Det var overkligt.
Arenan började fyllas och alla 30.000 var snart på plats.
När killarna äntligen kom ut för att sjunga skrek alla. Alla skrek hela tiden. Varför? Haha.
Det var helt otroligt. De är verkligen lika bra live.

Vi tog oss sedan ut och sprang till station för att åka till Uppsala där min bror hämtade oss. När vi kom hem till honom däckade vi direkt.

Här kommer några bilder. Ha en bra kväll.
Pussgodnatt




























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar