onsdag 25 februari 2015

Packa, packa, packa...

Idag när jag vaknade mådde jag inte alls bra, och allt gick bara dåligt. Sjukanmälde mig och har tillbringat dagen åt att ligga i sängen, kollat alldeles för många avsnitt Orphan Black och försökt packa inför USA. Packa är svårt, speciellt när det är ungefär samma klimat där när vi kommer fram så allt jag packar ner, antagligen åker upp igen. Grejen är väl den att jag endast har idag på mig att packa. Imorgon ska vi i balkommitén (antagligen) på provsmakning på Scandic inför studentbalen, och på fredag ska jag på födelsedagsfika och sen direkt till bussen som tar oss till bror i Uppsala.

Vet inte heller hur mycket jag ska ta med mig, behöver ju kläder för att klara mig, samtidigt som jag vill shoppa så mycket som möjligt där och lämna plats åt det. Mer än så vet jag inte vad jag ska förbereda. Biljetterna är utskrivna, kameran är tömd, ska tömma mobilen på bilder också då den är full. Skulle egentligen bakat något inför den långa roliga flygresan på 9 timmar, då jag vanligtvis tyvärr vill spy av flygplansmat så äcklig som den är, men vi får hoppas att SAS erbjuder något gott.

För övrigt har jag nog inte fullt insett att jag ska iväg, men det brukar jag inte göra förrän jag faktiskt sitter på planet. Men jag är alltid lika uppspelt inför att resa iväg, hur många gånger jag än åker någonstans. Sist jag var i NY var det i slutet av september, solen var framme hela tiden och vi låg i gräset på central park och solade. Precis så kommer det inte vara den här gången, nu är det snö, men förhoppningsvis håller sig graderna ovanför nollan.

Ha det bra, vi syns snart igen


söndag 22 februari 2015

22 februari 2015


Hej bloggeliner. Nej, jag har inte uppdaterat på ca 7 månader. Och jag har inte riktigt planer på att bli en flitig bloggare igen. Jag har dock planer på att blogga när jag känner för det, har något att blogga om och när jag reser. Och resa ska jag göra. Nu på fredag åker jag och Joel till min bror i Uppsala, för att nästa morgon åka vidare till Arlanda! 

Spännande, men också lite småläskigt. Jag och Joel ska nämligen över Atlanten till New York, och sedan vidare till bror m. familj i DC. Längtar som en tok, och hoppas att allt går som det ska. Den 7 mars har jag och Joel varit tillsammans i exakt två år, och att spendera en tid tillsammans på ett fint hotell i NY med utsikt över Manhattan, det är verkligen drömmen. Är så redo för all shopping, har börjat få shoppingabstinens efter att ha spart pengarna i flera månader, tror dock inte Joel är fullt medveten om vad han gett sig in på. Haha.  
Första bilden här är utsikten från taket på vårt hotell. ♡


Men annars då? Har fått en underbar, världen lilla underbaraste, kusin. Älskar henne så stort och försöker träffa henne så ofta jag kan och har tid. Hon blev nyligen fem månader, men växer som jag vet inte vad. En stor och fin flicka. Dock har en annan kusin till mig också ett barn påväg, beräknad födsel är medan jag är i USA, den 5 mars. Blir så glad, älskar barn, och ser så mycket fram emot tills jag får jobba med bebisar om dagarna. 


Men nu ska jag inte uttråka er med alldeles för mycket text. Vi hörs snart igen , puss♡